De Keerpuntacademie

Bekijk ons aanbod aan trainingen, workshops en diensten.

Wie zijn wij

Oprichter van de Keerpuntacademie is Angelo Anzola. Opgegroeid op Curaçao, opgeleid in Nederland. Gepokt en gemazeld als straathoekwerker bij een gevestigde welzijnsorganisatie, koos hij in 2009 voor een eigen én eigenzinnige koers. Hij had een andere, effectievere aanpak van opbouwwerk en jongerenwerk voor ogen – en maakte die benadering waar! Begonnen met enkel zijn auto, laptop en telefoon, won hij in ‘lastige’ wijken het vertrouwen van dwarse jongeren en andere bewoners. Hij kwam binnen bij gezinnen die, murw en argwanend geworden, de deur potdicht hielden voor formele hulpverleners. De resultaten die Anzola boekte, trokken de aandacht van opdrachtgevers. Zo voert de door hem in 2009 opgerichte Stichting ROAT (Reach Out And Touch) in opdracht van de gemeente het opbouwwerk en jongerenwerk in Vlissingen en omgeving uit.

Methodiek

De unieke aanpak waar Angelo Anzola van meet af aan voor stond, is in de loop der tijd doorontwikkeld tot de Keerpuntmethodiek. Deze concrete, praktische en bewezen effectieve methodiek, is nu beschreven in ‘ Keerpuntmethodiek. Onorthodox, op maat en doeltreffend’ (Angelo Anzola, 2020). Het boek en de bijbehorende trainingsmodules vormen het unique selling point (USP) van de Keerpuntacademie.

Kwaliteit

Binnen de Keerpuntacademie omringt Angelo Anzola zich met ervaren en competente trainers, coaches en adviseurs, die borg staan voor een hoge kwaliteit van geleverde diensten.

Wij bieden

Trainingen en workshops

Lezingen en evenementen